Om oss

Lord Ralf© är ett familjeföretag där kvalitet och känsla är nyckelord.
Passionen för våra fyrbenta vänner och vår förkärlek för den brittiska landsbygden gav oss idén om att förmedla denna känsla även till alla Er.
Ni vet färgerna, doften av regnvåt ängsmark och det genuina hantverket som fortfarande lever kvar i de små byarna. Känslan av frihet av att vara ute i denna underbara miljö med en överlycklig hund som sällskap.

Vi:et består av Lisa & Henrik och vår stora familj om sex barn varav två tituleras som hundar.
Lilla Doris är en vit dvärgschnauzer som har hängt med oss i många år och nu även Ralf.. Lord Ralf faktiskt. Vår Franska Bulldogg som kom som en räddning när vår älskade basset-tant Emma somnade in efter 12 härliga år.
Lord är ju som ni alla säkert känner till en titel – en titel som man inte kan ta hur som helst. Så vi fick helt enkelt köpa honom ett stycke land (en kvadratfot) i Glencoe Skottland så han kan titulera sig Lord på riktigt. Inga genvägar – precis som våra produkter ska det vara genuint och äkta.

Vår övertygelse är att stil & klass inte innebär att man måste tulla på det praktiska.
Genuint hantverk, fabriker som doftar läder.
Att enbart arbeta med leverantörer som delar vår passion för Storbritannien i allmänhet och Hundar i synnerhet och att kunna erbjuda Er detta till ett humant pris och med produkter som era hundvänner kommer att älska – DET är Lord Ralf

Så ut i skog och mark och rulla er i gyttjan efter ett stilla höstregn – våra produkter tål det & med vårt sortiment kan vi lova Er att Ni gör det med Stil & Klass  LordRalf - Tass

 

Adress

Garnisonsgatan 13
254 66 Helsingborg

Sommartider i butiken 24/6 - 10/8
Tisd-lörd : 10-14

 

Kontakt

Mail: sales@lordralf.com
Tel : 042-49 94 900